я бачив вовка

Юрий Тит
Останній раз я бачив вовка,
в овечій шкурі...
І він лежав під порогом без толку,
а кругом нього, мухи літали похмурі.

Востаннє я нахилився відчути,
Той свіжий запах тепла,
З нього виповзли отрути.
Радість перетворився у страх...

Востаннє я бачив вовка,
У відображенні своєї душі...
Він молився най головнішому вовку,
Щоб той не зміг задушить.

Востаннє буває лиш вперше,
У черзі за дозою зла...
В останнє я був вовком,
У шкірі тупого осла...
04.04.2017/12:24/®†;†