НА ДАЧУ!

Бурчак Ворожбянский
Усміхнулось у віконце
Вмите теплим ранком сонце.
Привітало всіх з весною,
Заодно й мене з тобою.
Тож мерщій, мерщій на дачу
«Упіймать за хвіст» удачу!
Там земля, мов хліб, парує,
А в садках нектар нуртує.
Цим  натхненні, наче діти,
Будемо всьому радіти:
І листочку, і мурашці.
Так буває лише в казці!
… На світанку біля ганку
Старт візьму я на рибалку.
А кохана, ніжна пава,
Питиме  духм’яну каву.
Ну а потім - до роботи -
Від суботи – до суботи.
Є ж вагання: через втому
Приповземо ми додому?

05.04.2017