Квiтчастим лугом, мов строкою

Лена Грама
Чи хмари вкрили небо синє,
Чи впав у річку небосхил.
І сяйво падає в долоні...
Нести вже не хватає сил.

Сіяють очі.Сиві скроні...
Теплом весняним зігріва.
Проте кохання,життя в склоні...
Цвітастим заревом,трава.

Квітчастим лугом,мов строкою...
Біжать далеко голоси.
За темноводною рікою...
Сховавши відблиски краси.
 (Понкратова.О.В.)