***

Богдана Богдан 2
Квітне весна в моїй уяві,
в серці своїм більш немаю печалі,
Нехай ота печаль розстане разом із снігом,
а я життя почну нове:

Там кожен день - це щаслива подія,
Кожен крок - це наближення в рай,
там де вільне життя розпочнеться, без смутку і горя,
там де немає сліз і печалі,

і ось тоді:
збагнувши весь сенс людського буття,
ти станеш, людино, мов вітер:
вільна й щаслива у кожну хвилину.

27.02.2016