***

Богдана Богдан 2
А скільки болю причинив мені, у серці рану залишив,
Навік, ятрити серце вона буде.

Коханий, знай, любити вічно буду.
Та всі образи я забуду,
Рідніше тебе не знайти.

Ти будь зі мною поруч, прошу тебе не залишай,
У цьому світі мені тісно, серед жорстокості отих людей.

А ти - моє добро, одним лиш дотиком лікуєш.
Прошу тебе не залишай, ти краще вже убий відразу..

Бо лиш з тобою я жива,
І жити дуже хочу..
Любов моя, ти ніч і день ..і темрява і світло