***

Богдана Богдан 2
Так порожньо мені без тебе,
Не вистачає тут мені тебе;
Так мало часу ми проводимо разом, -
А як же ж втратили багато...

Так мало голосу твого, твоїх очей
Що серцю такі рідні.
Мені так треба тебе поруч:
Вранці, вдень і трішечкі вночі.

Я хочу кожний ранок зустрічати -
Без тебе він такий гіркий,
І кожен день на тебе так чекати,
І кожну ніч проводити разом

Я так щаслива коли ти поруч,
І не потрібно мені більше нічого,
Мені з тобою добре просто мовчати
Бо так багато ми ще не сказали.

Я хочу вік з тобою прожить,
Не розлучаючись й на мить,
Лише не рань безжально так мене;

Я всеодно від тебе не піду,
Але повір, пробачити незможу.