Кюгьне нугъат

Рашид Азизов 2
КЮГЬНЕ НУГЪАТ

Кюгьне нугъат,
улихь гъябгърурихъ,
гъаншариз гъюрайиз
хъади йиз
хатІ.
Даршсан
улихь гъягърурихъ
кюгьневализ гъярайкІан узу
гъитбну нугъат
хъади йиз
хатІ?!
Кюгьне нугъат,
гъаншариз гъюра кюгьневалиан,
узу кюгьневализ
нугъат хъади гъяраза
гъибтну му девриз
хатІ йиз.
Кюгьневал адар нугъатназ.
Думу дар табигъ вахтназ.
Гьаддиз
гъаншариъ айиз
нугъат,
учв гъубзну
узу гъахури
кюгьневализ…