Нема менi мiсця...

Андрей Бабич Днепр
Нема мені місця,
Де Сонце сміється!
Загрібаю листя
Шерхлими руками.
Листя те - журбою
В серці озоветься,
Де сам я з собою
Битимусь роками!
В Небо подивлюся,
Куди Сонце сходить...
Ситий, аж – по вінця
Віднині і прісно!
Не на тих молюсь я...
Суки хороводять!
Нема мені місця...
Але, в мені – тісно!