Хядарин аквнахь

Рашид Азизов 2
ХЯДАРИН АКВНАХЬ

Ригъ алабхъну
чІат удучІврур
китаб хьади
шиърар кайи,
мягъян аквнахьна хядарин
юкІв аьлдябхъюз шиърариинди...
Ригъдин аквнахь
хилиъ китаб –
бюлбюл вува
мяълийирин,
кунцІ
кюкйирин,
масанди вуйир
яв Ккунирин,
арчри
аквнахьан хядарин
китабдиъ
яв мухрин кьуларикк ккайи
рангнан гьенгар
мяълийирин,
кюкйирин,
масанвалин
ва
аквар хядарин…