НИВК1

Рашид Азизов 2
НИВКІ

Кьадурдинишван нивк1
хъубкьру,
кІури шулу.
Зат алалабхъру кьадурдинишв! –
нивкІси гъюри-гъябгъру.
Му мициб фу ву?! –
алдатмиш‘вал,
иблисвал,
фури
ва
нивкІ.
НивкІ дарди дерккуз даршлуси,
Агъа вузуз дитІанра заан ва
масанди
узу
гьаммишандиз
кьадурдинишваъ ТІаур,
навкІуъси ваъ,
ваъ,
ваъ,
хъа
гьякьикьатди…