В дитинствi мрiяв мати щось маленьке

Миклош Форма
В дитинстві мріяв мати щось маленьке,
Таке, щоб умістилося в руці.
І щоб воно співало щось тихеньке,
Тепленьке, щире, наче горобці.

А зараз тих програвачів на скронях –
У кожного мелодія своя.
А я свій спів не уміщу в долоні –
Мені душа виспівує моя...