Пожелание I wish you...

Елена Буланова-Шумская
Пусть сгонит день безмолвие ночное,
Влюбленный смех – фальшивые слова,
И будут двое связаны душою,
Навек пусть будут двое – жизнь одна.

* * *

I wish you, light incoming day
Makes somber silence get away.
Wish, you have love instead of lie,
And always see your lover’s smile.

Want you forget those ugly words
And comprehend enormous worlds
Of charming feelings, shining sun,
Where two souls forever'll be as one.