Я у твоEму полонi

Григоренко Павел Глазков
А знаєш, як то було мені
Тебе перестати кохати.
Я вже не міг іти по землі
А все ж, мріяв літати...

Крила мої зламала любов
Тіло впало до долу.
Витекла з нього вся моя кров
А треба, повертатись додому...

            ПРИСПІВ

Я у твоєму полоні
Як завжди в волосі купався.
Я кожен день з тобою
До тебе що хвилини торкався.

В ночі те саме безсоння
Годинник знову не йде.
Вже п'ятий рік я без тебе
Я не можу забути тебе...


А знаєш, як то було мені
Тебе уві сні зустрічати.
Серце моє лежало на дні
А з тобою починало спливати.

Знаєш, як стало гидко в душі
Коли я вранці прокинусь...
Серце моє залишилось в тобі
З тобою, я більш не зустрінусь...


Я у твоєму полоні
Як завжди в волосі купався.
Я кожен день з тобою
До тебе що хвилини торкався.

В ночі те саме безсоння
Годинник знову не йде.
Вже п'ятий рік я без тебе
Я не можу забути тебе...