На Благовiщення

Марина Степанская
На Благовіщення прокинувся барвінок,
 

Умився вітром голчасто-холодним.
 

Блакитний тиждень перед Великоднем –
 

До Світла путь. Випробувань відтинок.
 

 

(писалося 07.04-вересень 2015)