Моя хата скраю

Хохол Хохотович
Моя хата скраю,
Твоя хата збоку,
Із нашого раю -
Пекло нівроку.

В нас кожен за себе,
За іншого - зась.
Чужими проблемами
Най жиє карась.

Паркан на паркані,
Доріжка - на крок,
У кожної пані
Є свій огірок.

Хай здохне та курка,
Що їй невтямки -
В сусідської Мурки
Свої мужики.

Моя хата скраю,
І я там герой,
Мене усі знають -
І миші, й конвой.