У сус да хата б ла

Хохол Хохотович
У сусіда хата біла,
А в мене - біліша,
У сусіда жінка мила,
А в мене миліша.

У сусіда легковушка,
А в мене - газончик,
Жінка каже - він гонучка,
А я - як півончик.

У сусіда два гектари,
У мене чотири,
Над його обістям хмари,
Над моїм - богині.

Уступаю я по правді
Тільки у однім.
У нього сусід найкращий,
В мене - з чаєм хрін.