До рiчницi смертi Маестро

Сергей Пикарось
 У цей скорботний день у Лазаревім храмі
Помолимося: «Господи, прости».
Ми пам’ятаєм Вас, ми тужимо за Вами,
Ми, Ваші всі дисканти і альти.

У цей печальний день почесна варта стане.
Один Ти, ну, а нас уже полки.
Ми любимо Тебе, наш славний Отамане,
Твої ми недостойні козаки.

До Тебе всі прийдем, хто пізно, а хто скоро.
За помахом славетної руки
В далеких небесах ми заспіваєм хором
В формації «Дударик навіки».

Рукою Ти змахнеш, і полетить за хмари
Наш ангельський непереможний спів,
Наш гімн на всі віки, величний наш «Дударик»
«Дударик» на сто тисяч голосів.

В цей день хай замовчать, не гратимуть оркестри,
Хай буде море квітів, сотні свіч.
Ми пам’ятаєм Вас, великий наш Маестро,
Во віки не забудемо, Лукич!