Благовiщення

Хт Ксения Тим
Благою вісткою любові
життя приходить до життя,
душа зароджується в лоні
звучить у світ серцебиттям.

Не лиш воліє воплотіння,
кинуте вічністю зерно--
прагне дозріти до прозріння
у світі грішному воно...

Лише б дали, лише б не вбили
в самому лоні (від страху)
ті, хто в свій час ще не дозріли,
щоб протистояти гріху.

Лише б збагнули дивну сутність
проявленого з небуття
й неперевершену могутність,
любові, що дає дитя.

Лише б дали зрости високо
та дотягнутись до небес...
Лише б корінню пити соки
з глибин душі, щоб дух воскрес...

Лише б воскреслим духом волі
перепросити каяття
й благою вісткою любові,
життям приходить до життя.

(ХТ 07.04.2017)