Бабуле

Светлана Макась
Найкраща ти моя Бабуля,
Далеко зараз ти вiд нас.
Бо iнши сили,не зозуля
В життi нам вiдмiряють час.
Хоч спека на дворi,хоч злива
Я чую поруч ти завжди.
Тебе забути неможливо

Ти всюди: в крапельках воды,
В повiтрi,в сонячних промiннях.
Ти вiтер,хвиля ти на морi,
Роса прозора на камiннях.
Ти поруч в радощi та в горi.
Хоч в небi зiрочки, хоч хмари,
Я знаю бачиш ти мене.
Ти в звуках флейти та гiтари,
Твiй захист нас не обмине.
Я по тобi сумую досi,
Тебе б зустрити хоч на мить.
Без тебе ми душевно босi
I серце увесь час болить.
Росте трава,летить журавлик
I я зробити можу крок,
Поки у свитi є хоч равлик.
Не розiрвати наш зв'язок.

Найкраща у життi Бабуся,
Я йду кудись,ти поруч теж.
Я жити далi не боюся,
Бо знаю ти мене ведеш.