***

Рахим Карим
***
Афсуски,
ра;мдиллигим
яна бир бор
панд берди.
Ва мен яна бир карра
баъзи бир одамларнинг
нима учун одамлардан кўра
итларни
афзал кўришларини
англаб етдим.

***
Как жаль,
мое милосердие
еще раз подвело меня.
И я начал понимать
некоторых людей,
которые
предпочитают собак,
нежели людей.