óñíóëî òåïëî

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
                …… ÓÑÍÓËΠ ÒÅÏËÎ…….
               



ß íà ñâåò……………………………………………………
……… Çàêðûâàëà ãëàçà……………………………………..
…………………………………………………………………
…………………… Îòäàâàÿñü………………………………..
………………………….. Âñåì òåëîì………………………….
………………………………………………………………………….
……………………………………………. Áëàæåííûì…………
Òåïëîé íåãå………………………………………………..
…………………………………………………………………..
………….. Ëàñêàëî ìåíÿ………………………………………
……………… Ñîëíöå ðàííåå……………………………..
……………………………………………………………….
…………………………………… Â ìÿòîé ïîñòåëè………….
……………………………………………………………….
……………………………………………………………………
Ïðîðûâàÿñü…………………………………………………….
………. Ñêâîçü çâåçäíóþ………………………………………..
………………………………………………………………….
………………….  Ïûëü….…………………………………
…………………………………………………………………
…………………………………. Çâåçäû óòðîì………………
……………………………………………. Èçëèøíå……………..
………………………………………………………………….
……………………………………………………….   Ñòðàïòèâû…
………………………………………………………………….
Ñîëíöå …………………………………………………………..
………………………………………………………………….
…………… Òèõî øòîðìèëî……………………………………….
………………… Êàê ëèñò……………………………………
…………………………………………………………………..
………………………………… Îáîææåííûé…………………
…………………………………….. Îñåííåé …………………………
………………………………………………………………….
……………………………………………….. Ñòûäëèâîñòüþ….
……………………………………………………………………….
…………………………………………………………………….
È õîòåëîñü...............
…………… Åìó…………………………………………………
……………………………………………………………………
…………………. È æèëîñü……………………………………
…………………………………………………………………..
……………………………. È áðîñàëîñü……………………
……………………………………. Ñ êîëåí…………………
………………………………………………………………..
……………………………………………… Íà ëàäîøêè……
………………………………………………………………….
Ïî ëèöó…………………………………………………………
…. Íèñõîäèëî………………………………………………….
………………………………………………………………….
……………………… Ðó÷üåì………………………………..
……………………………………………………………….
…………………………………… Ëèïêîé ñëàäîñòüþ…………..
…………………………………………….. Âåòðåíîé…………
……………………………………………………………………
…………………………………………………….. Êîøêè……
………………………………………………………………….
È ìóðëûêàÿ……………………………………………………
………. Ïàëî íà ãðóäü………………………………………..
………………………………………………………………….
……………………….. Îòîäâèíóâ íà êðàé………………….
……………………………………………………… Îäåÿëî….
…………………………………………………………………….
…………………………………………………………………
Çàñîïåëî…………………………………………………………….
………………………………………………………………………….
……………… ÓÑÍÓËΠ ÒÅÏËÎ……………………………………..
…………………………………………………………………
………………………………………………………………………
…………………………………… Îò ùåêîòêè…….………
…………………………………………. ß òèõî………………….
…………………………………………………………………..
………………………………………………….  Ñìåÿëàñü……
……………………………………………………………………….
………………………………………………………………………..

                *****