Диво р чка

Александр Соседка
Через  віка , із далека
Серед степів тече ріка.
Десь є початок ,десь кінець,
А зветься  річка  Інгулець.

Хоронить славу козаків
Та поглинала  ворогів.
Впадає в славне Чорне море
Таврійські омива простори.

На берегах є славне місто,
Що протяглося ,як намисто.
То край залізної руди,
Ласкаво просимо сюди!

Народ у ньому працьовитий
У пишну зелень край  покритий.
Козак тут рідний мав поріг,
Тож зветься місто Кривий Ріг.

Я довго можу так писати,
Чудове місто прославляти.
У місті цьому є багатство,
То люди ,праця , віра, братство.
Сосєдка О.Д.                09.04.2017 р.