Верба рад

Александр Соседка
Пухнаста верба сьогодні радіє
Чекає на  кожну весну,
Та й зламане гілля вона не жаліє,
Яке покладуть під ноги Хресту.

Радіє хай люд  і каже: «Осана!»
А краплі святої води
Летять у повітрі від самого рана,
У натовп людської ходи.

Про тиждень страсний вона сповіщає:
«Аго-о-ов, схаменися народ!»
Все ближче коли та мить наступає,
Поставлений хрест вже на ешафот.

То буде за тиждень, сьогодні ж радійте
У славі Місія прийшов.
Прощайте усіх ,добро всюди дійте
Щоб віру  кожен знайшов.
Сосєдка О.Д.            09.04.2017 р.