Майже чотири хвилини..

Константин Матаков
            ***

Майже чотири хвилини
Тривала вмирання подія
Тіло з душею шлюб розірвали..
Це можна зараз назвати:
Вагiтностi переривання..
І тут я побачив Того,
На Сході Хто дуже давно
Хвилин сотні двадцять чотири,
Горів, не згораючи в пеклі,
І я так бажав з Ним горіти
Але був відкликаний дух
Назад у серпанок життя,
І з подихом, першим і новим,
Нарешті я все ж народився..


                90417  9.04