Зi святом Вербноi недiлi...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Вербо моя люба,
Ніжна і ласкава,
Теплії обійми,
Весною цікава,
Свято предпасхалье --
Сонечко сміється,
Через всі незгоди
В день святий
пробьється...
Подарує верба
Радість і добро,
Побажає верба
Щастья, щоб було..
(Нiка)
9 квітень 2017