Минем ти на татарском языке Мой папа...

Камиля Самирханова
1. Без сине кет;без,
   Син кайчан кайтасы;.
   Без сине сагындык,
   Син тизер;к кайт.
   ;ти,;ти кайт.

2. Без сине яратабыз,
   Син безг; и; кадерле кеше.
   Син безне; ;йд; саклаучы,
   Без сине сагынабыз,
   Син китм; кал безне; бел;н.
   Китм; ;ти, кал безне; бел;н.

3. Син и; якшы ;ти,
   Син и; к;чле ;;м акыллы ;ти.
   Син бит минем ;ти,
   Син бит минем ;ти,
   И; яраткан ;ти.