Молитва в Вознесенском храме. урк. яык

Пётр Лавренчук
 
Молитва в Вознесенському храмі             

Блаженніший екзарх,молився в храмі.
За Україну,за її волю,за народ!
Щира вдячність українській владі!
Що є, де помолитись за козацький люд.

Наша воля не вмре,і дух не загине,
Не перерветься, поколінь ланцюг.
Доки святий отець молиться за Україну,
Доки онуки паски приймають з бабусиних рук.

У кожного своя дорога до храму,
Свої надії , сподівання та свій шлях.
Молитвою, церковним дзвоном та піснями
Ми воскресаем душами, і чистим поглядом в думках.

Святий отець, молився на Чернігівщині,
В козацькому містечку Козельці.
Вознесенський храм пошарпали часи колишні,
А освятила влада та святі отці.

Храм дзвонами говорить на київській дорозі,
Тут україською мовою лунають молитви.
До благодаті, ми ще стоїм на порозі-
ЗА МИР ТА ЛЮБОВ ГОТУЄМОСЯ ДО БИТВИ!