По великих втрачених л тах

Людмила Дубищева
По великих, втрачених літах,
Я небуду в тиші сумувати.
Але так сумую по квітах,
Бо недовго вже ім чарувати.

Соловей, чи ти будеш троянду кохати,
Коли почне вона усихати?