Я ж без тебе мов кв тка з вяла

Людмила Дубищева
Я ж без тебе мов квітка зів*яла,
Хтось забрав тебе в дальні краї,
І хоч теє кохання впізнала,
Ти залишів в тім кроки малі.

Це вродлива чужінка забрала,
Дай їй Боже по більш ніж мені,
Вона також як я зажадала,
І чекала його в чужені.

Дай їй Боже завжди бути в щастті,
Щоб кохання не зникло ні де.
Дай їй .Боже шляхи всі квітчаті,
І не дай їй вбиватись коли він піде!