ти там може знайшов

Людмила Дубищева
Ти там може знайшов,
Дуже лагідний рай,
Позабувші на світі про все,
І полинули думки у той дальній край,
Час іде, все проходить, мене.

А колись забажаєш все це повернути,
Що залишів на цій стороні,
Так, не зміг ти про теє кохання забути,
Хоч так гарно було в чужені.