Ти просила говорити ще

Миклош Форма
Ти просила говорити ще:
будь-які слова казати вголос,
а коли ти просиш – наче молиш.
І тобі, мов хрест, – моє плече...

Але що? Ну що тобі сказать?
Всі слова скінчились проти ночі,
і кричать любов кохані очі,
і дзвенить в очах любов-сльоза...

Не мовчи і ти – тоді удвох
ми слова нові сотворим разом...
А слова любові – щастя казка,
та, яку благословляє Бог...