Меслят жен чун

Нажмудин Шихнабиев 2
Зав рахамир, лугьуз на,
Заз къилихар къалуз на,
Назик зи рик1 ат1уз на,
куьз дерт гузва, азизди?

Вав зун рахун тавурла,
Йикъа вишра такурла,
Саймиш на зун тавурла,
Зи чан кузва, азизди.

Ч1урмир на нур авай пел,
Ваз кьазава анжах хъвер.
Къведач вакай мад заз хъел,
Меслят жен чун, азизди.