Давай

Нея Накша
Давай же, любий, хапай в обійми.
Я лиш твоя. По вигинах веди
тремтливим пальцем і торкай струни.
Звучу? О, так! І пристрасно, і ніжно
тобі звучу... Міцніше притискай,
тули мене до серця - із серця йде мелодія й слова.
Твоя коханка й муза я твоя.
Тримай за гриф і струнам звуку дай,
Я хочу чути силу твоїх пальців,
Найкращих в світі, відданих коханців...
Раптовий бій, і ніжний перебір,
Й солодка грація римованих акордів -
Усе в нас вийде в цю шалену ніч.