Хмаринка

Сергий Дубенко
Мені здається інколи,
Що все це увісні -
Немов пливеш хмаринкою
Легкою навесні -
Ширяєш над каштанами,
Над килимом бузку --
От, тільки б не "розтануло"
Хмаринку цю легку!

10.04.2017 р.
м. Київ