Чиясь холодна точка зору...

Фиолетта
Чиясь холодна точка зору,
Зупинка безнадій чужа,
Муз, перемацаних наскоро,
Контролю захисна межа.

Суміжні лінії повторень,
І кисню брак в абстракцій днів,
У роль вживаються актори,
Тримають паузу без слів.

Що буде завтра, то не знаєм,
Мольфариш у своїм дуплі?
То мо’ розкреслимо навзаєм
Відлигу на зимовім тлі.

Кипіння точку сокровення-
Раптовим натиском пера,
Хоч на папір, так, щоб довенно
Пустити крапельно добра.