Вiдзимували...

Фиолетта
Відзимували. Відвеснієм,
Діждемо літа, спеки , злив,
Віджмелимо і зосенієм…
Скуштуєм наостанок слив.
Запахнуть терпко хризантеми,
І спопелиться все руде,
Дерев збіліє еритема,-
Сонцезалежність… Сніг іде.