Славоукраинська беспардонна

Валентина Домчина
    Згинуть наші воріженьки,
    як роса на сонці...
Нас тягне в Європу на острів сирен -
Така їхня пісня зваблива!
Дорогу осилим чи разом умрем
В дорозі до райського дива.

На заході сонечко наше зійде,
Мине всяких труднощів злива.
Роса-воріженьки нарешті спаде
І ми заживемо щасливо!