***

Кудрявая Ведьмочка
Ще не вмерла i не вмре
- довго буде жити.
Буде нива на селi
житом колосити.
По степах барвiнок квiтне
- небу посміхається
Та веселка з за хмаринок
кольорами грається.
Ще не вмерла і не вмре -
Там бо теж є люди,
І вони повинні жити -
Значіть жити будуть.
Будуть діти йти до шкіл -
Гомінкой гурьбою,
Помолюсь за це я друже
Разом із тобою.
Ще не вмерла і не вмре -
Нехай квітне в щасті,
Най лиха обходить доля.
Геть усі ненастя.
Мати мирно колиса
- дитинча кохане...
Ні, не вмерла - буде жити,
Й жити не в останнє.

23.04/квітень_2017р.