LEGO

Александр Ноцкий
Склади мене з відтінків!..
Чи з неба...
Чи з печалі...
З загублених малюнків афінської пори...
З давно забутих лінків...
Поламаних скрижалів...
Чи вигаданих правил не купленої гри...
Владнай мене у скронях,
що відчаєм не знані...
У випитому віскі...
І дотиках весни...
Так-так!!
І в тих долонях
на білому екрані,
в яких нарешті зникли помічені "вони"...
Кохай мене безмежно...
На темному...
Між білим...
У видихах спокійних, що виплекали ніч...
І квітень обережно
чужі знесилить сили,
щоб Він, давно потрібний, не щезнув потойбіч...