Hermans Hermits. Wonderful World Чудесный мир

Олег Бусанов
Don't know much about history
Don't know much biology
Don't know much about science books
Don't know much about the french I took
But I do know that I love you
And I know that if you loved me too
What a wonderful world this would be

Don't know much about geography
Don't know much trigonometry
Don't know much about algebra
Don't know what a slide rule is for
But I know that one and one is two
And if this one could be with you
What a wonderful world this would be

Now I don't claim to be an a student
But I'm tryin to be
For maybe by being an a student baby
I can win your love for me

Don't know much about history
Don't know much biology
Don't know much about science books
Don't know much about the french I took
But I do know that I love you
And I know that if you loved me too
What a wonderful world this would be

But I do know that I love you
And I know that if you loved me too
What a wonderful world this would be.
-------------------------------------------
Чудесный мир.
(вольный перевод)

Не знаю, что касается истории
Не знаю биологии
Не разбираюсь в научных книгах
Не знаю французского, хотя и учил его,
Но я знаю, что люблю тебя
И я знаю, что если ты тоже любишь меня
Какой был бы чудесный мир

Не знаю, что касается географии
Не знаю тригонометрии
Не знаю много об алгебре
Не знаю, для чего логарифмическая линейка,
Но я знаю, что один плюс один - два
И если бы один был с тобой
Какой был бы чудесный мир

Пока что я не стал студентом,
Но я пытаюсь стать...
Возможно, будучи первокурсником,
Я смогу завоевать твою любовь ко мне

Не знаю, что касается истории
Не знаю биологии
Не разбираюсь в научных книгах
Не знаю французского, хотя и учил его,
Но я знаю, что люблю тебя
И я знаю, что если ты тоже любишь меня
Какой был бы чудесный мир,

Но я знаю, что люблю тебя
И я знаю, что если ты тоже любишь меня:
Какой был бы чудесный мир.

11.04.2017.