Пришло время воров

Фатима Эльмурзаева
 Гьакъыл булан абурлу эди адам,
Гьукуматны байлыкълардан толтургъан.
Гьали буса инг абурлу " тонавчу ",
Гьукуматны " хазнасында " олтургъан.

Урлап , тонап, балики, бильмей бусанг
Огь, юрюме яшавну орамы тар.
Гьакъыллыдан, пагьмулудан тонавчу
Абурлангъан, сыйланагъан заман бар.