Скучаю

Фатима Эльмурзаева
Сени улан гёрме сююп
Орамлардан къыдыраман.
Сени бюль-бюль тавушунга
Сагъынаман, сагъынаман.

Сагъынаман, сагъынаман,
Гёзлеринге сагъынаман.
Сагъынаман, сагъынаман,
Сёзлеринг сагъынаман.

Сюе бусанг мени сюй.
Геле бусанг бизге гель.
Гече ярыкъ юлдуздай,
Досум, магъа шавла бер.

Шавла бер, чач ярыгъынг.
Сагъа ёлну табайым.
Ёл булан сизге гелип
Сени булан къалайым.