Нет тебя

Фатима Эльмурзаева
Бу яшавну ичинде кёп гече гюн.
Нече тюрлю ойлар геле башынга.
Бир ят тойда гёрсе ёнку уланны
Таяр экен татыву да ашынгдан.

Ёкъсан, ёкъ.
Мени булан ёнку яшым
Ёкъсан ёкъ.
Юрегиме атгъан эдинг сююв окъ.
Шо сюювге бу дюньяда ерлер ёкъ.
Ёкъсан ёкъ.
Мени булан ёнку яшым ёкъсан ёкъ.
Юрегим яраландыргъан сююв от.
Шо сюювге бу дюньяда дарман ёкъ.

Йыракълагъа гетип ярдынг юрегим.
Тунг-къарангы гирди мени уьюме.
Мен мундаман, сен ондасан йыракъда,
Тек бирде сен таймагъансан эсимден.

Ёлукъгъанда сёнген сююв гюлюмню
Янгыртылап нюрлендирдин, ёнку яш.
Тек, нетерсен, заман гете, огь гете,
Неге гетдинг тез яшлыгъым, эливаш.