Жовте i синe

Анатолий Рычагов
Радує серце синєє небо,
Синєє небо і жовті поля,
Більше нічого у світі не треба,
Тільки б завжди процвітала земля.

Пам'ять історії – Жовтії Води,
Первісток наших значних перемог.
Знов закликає людей  до свободи
Драма безглуздя сучасних вимог.

Жовте і синє, жовте і синє –
Для України святі кольори,
В чистому небі, наче святині,
Святом життя майорять прапори.

Наче на варварів, на Україну
Цивілізований дивиться світ –
Перетворили перлину в руїну,
Людству ганебний залишили слід.

Захід і Схід розрива ворожнеча,
Злоба і смерть під покровом дібров,
Наче тягар на народнії плечі,
Ллється даремно українська кров.

Жовте і синє, жовте і синє –
Для України святі кольори,
В чистому небі, наче святині,
Святом життя майорять прапори.

Гнів викликає свавілля угоди,
Більше на душу гріха не візьму,
Серцем відчуй український народе,
І припини громадянську війну.

Влада якраз багатіє на крові,
А патріоти – хапуги круті.
Хіба ж то люди, хіба ж то герої,
Що убивають своїх же братів.

Жовте і синє, жовте і синє –
Для України святі кольори,
В чистому небі, наче святині,
Святом життя майорять прапори.

Матінко Божа, врятуй Україну
І захисти під покровом святим,
Щоб перед людством спокути провину,
Змити ганьбу покаянням своїм.

Щоб відродити нещасну країну,
В єдності нації успіху блиск,
Щоб нас сприймали, як людства частину,
Національний припинимо тиск.

Жовте і синє, жовте і синє –
Для України святі кольори,
В чистому небі, наче святині,
Святом життя майорять прапори.