Ти будеш пiднiматись я побачу

Катерина Жебровська
О. Родін, Концерт для флейти і оркестру
«Шлях до просвітлення» («Kundalini. Path to illumination»)
(перше виконання), Київський камерний оркестр,
Камерний хор «Кредо», Б.Пліш, К.Родді (флейта),
В.Іванов (скрипка), В.Тихонова (арфа),
С.Жанре (ударні), Є.Роді (фортепіано)

Ти будеш підніматись – я побачу,
Відчую твої токи у собі,
Як іскорки, що ті пороги значать,
Де ти єднаєш промені-нитки…

Ти будеш грати в тілі, наче в морі,
Піднімеш хвилі, дивом розцвітеш…
Єство моє прокинеться в Любові,
А ти ще далі, вище поведеш…

Ти знатимеш про мене все і зразу –
Хто я, чим буду, з ким переплетусь,
Насниш вночі просвітлення-пораду,
А я тобою досхочу нап’юсь…

Ти живитимеш сили в кожній частці…
Я відгукнусь усім, що є в мені…
Твоя присутність визріє в ознаки
Творця – дитини Неба і Землі…

Ти врівноважиш Душу, тіло, розум
Відродженням енергії життя…
Ти висвітлиш Любов’ю будні-прозу
І втихомириш плин серцебиття…

Розбудиш у мені-людині – Бога,
Посієш зерна істини в мій світ…
Ти будеш у мені – ріка-дорога,
Що згодом перетвориться в політ…

Ти витягнеш з моєї суті голос,
Навчиш співати долю й почуття…
Моє єдине неповторне соло
Долучиш до осмислення-знання…

Ти вивільниш мене з думок-омани,
Наповниш Світлом очі і слова…
Я усвідомлю глибину нірвани,
В якій я відбуваюсь, як Душа…

Все – нескінченність… Все – Любов…

11.04.2017