Райдужнi слова

Оксана Майданська
               
Весна виблискує веселкою верхами,
Вирує вдосвіта веснянкою весело.
Вдягає ввечері вкраю вербові вітки,
Всебічно вдаль вдивляюся вдумливо.

Лісами і лугами літала літом ластівка,
Лілію ланцюжком любов літерувала.
Лебідкою люстерко ЛЕДІ  лоскотала,
Літописця  ЛЕГЕНЯ  листом лікувала.

Обдарувала образ осінь оксамитом,
Обробкою окрасила оранжевим.
Освідчення однак обручкою об'явить.
Окрилить обраницю - одурманить

Звечора з-заходом знову зорі зазоріють,
Закоханим зусиллям здалося загадковим.
Запанувало завдяки замріяних забав,
З’єднались звуки залюбки здобутим.

Знову  зозуля заввишки закувала,
Зухвальством зрозуміле зображала.
Замріяне зростання знаком звеличала,
Зовнішню здібність знову заряджала.
                11.04.2017             20:30        О.М.