Сагърай Лезгияр

Меджидова Ульяна Эльбрусовна
Жуван халкьдин ч1ал хуьдайбур, Сагърай Лезгияр.
Лезги ч1алал рахадайбур,  Сагърай Лезгияр.
Стхадин рик1 т1ар тийидай,  Сагърай Лезгияр,
Гьамиша рик1 шад ийидай,  Сагърай Лезгияр.

Гъиле т1арат1 гваз къекъведай,  Сагърай Лезгияр.
Ч1ехидан хатур хан тийидай ,  Сагърай Лезгияр.
Хайи чиликай хазина авур,  Сагърай Лезгияр,
Кьил хкажна экв гудайбур,  Сагърай Лезгияр.