Сидзячы на

Махнач Сергей Юрьевсын
Заутра заб'ю пеуня
Толькi няхай раз
Трэба паспаць пэуна
Хутка ляцiць час
Заутра знайду слова
Каб дапiсаць сказ
Збегла як той ровар
Тормаз педаль газ
Заутра пайду у поле
Цiха згублю вас
Гэта мая роля
Пiць малады квас
Заутра знайду заутра
Сёння сябры пас
Блытае усё аутар
Гучна маучыць бас

14.04.2017(сiдзячы на ун......)