Час время

Михаил Безусый
Двері в минуле нам Час  відчиняє
В приховану правду.. відверту брехню
І кожній події він цінник справляє
Та вказує хто підкладав нам свиню…

Хто з глянців про щось зізнався
А хто заблукав в лабіринтах тіней
І щиро душею нам хто посміхався
Ставав передвісником добрих вістей…

Час покаже.. так так неодмінно покаже
Для кого була наша спина.. велика мішень
І глибину наших душ бачив хто.. він розкаже
І про дружбу за змістом.. наших кишень…

Все поміряє час..  терезами покаже
Нам скільки фальшивих.. впихнули ідей
Ті що горлали: - ти повір мені друже..
Тож покаже нам Час.. хто ЛЮДИНОЮ є.. між людей…