Синочок

Инна Бессараб
Серця шаленно прискорився стук,
Коли почула я перший твій рух.
Без перестану на тебе дивлюся,
Тихо за тебе,мій ангел, молюся.
Із нетерпінням чекаю.Настане
час, коли вперше ти вимовиш "мамо".
Ніжно цілую маленькі зап'ястя,
Поки ще спиш, моє крихітне щастя.